Gebruikte technieken, verbindingen en leidingen

Lasbedrijf Frans Blonk is al meer dan twintig jaar een gedegen partner voor uw laswerk. We maken gebruik van verschillende duurzame lastechnieken zoals fotolaswerk, tig lassen, spiegellaswerk en precisielassen. Lascertificeringen spelen bij Frans Blonk een belangrijke rol en daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van lassen. Hierdoor voldoet het door ons afgeleverde laswerk aan de hoogste eisen. Voor degelijk en betrouwbaar laswerk gaat u daarom naar lasbedrijf Frans Blonk.

Lasbedrijf Frans Blonk is een lasbedrijf dat al vele jaren actief is. Het bedrijf is voorzien van de benodigde certificeringen en kent daarnaast vele technieken om elke klus op de juiste wijze af te ronden. De technieken die onder andere door ons kunnen worden uitgevoerd zijn:

 

Verder zijn er vele metalen die wij vaak bewerken en waar wij verbindingen op aanleggen. Hieronder geven wij even een voorbeeld van een aantal van deze verbindingen die door ons regelmatig worden gemaakt:

Ook voor verdelers en leidingen zijn wij het uitgewezen bedrijf om laswerk voor u uit te voeren. Hieronder is een lijst ter impressie weergegeven:

q
Bel mij terug

Als u dit formulier invult dan bellen wij u terug!

Naam (*)
Ongeldige invoer
Bedrijfsnaam
Invalid Input
Omschrijving (*)
Ongeldige invoer
Telefoonnummer (*)
Ongeldige invoer